Bistret.

Ar fi bine de luat in seama....

Bine ar fi ca, dupa asfaltarea drumului comunal 2A Bistret-Brandusa-Goicea( aprox. 5,920 Km), si Primariile Goicea si Barca sa se ocupe de continuarea lucrarilor de asfaltare a DC 2A ce le apartine( aprox. 3Km), astfel incat acest traseu sa devina functional. Si mai bine ar fi ca dupa terminarea lucrarilor de modernizare, de o parte si de alta a drumului, de la Bistret si pana la Barca-prin satul Brandusa, sa se planteze salcii enegetice( un soi ce creste rapid-in aprox.2 ani) pentru protejarea de viscol si infrumusetarea zonei.
In satele ce apartin comunei Bistret(Plosca, Brandusa si Bistretul Nou), tot pentru infrumusetarea acestora, Primaria ar putea planta salcii pletoase, arbusti ornamentali, plante perene ornamentale,etc.
In speranta ca se vor gasi fonduri, bunavoina si putere de munca, va doresc succes!

Alte stiri

adauga si tu
A venit primavara!

Nu-mi vine sa cred ca am scapat de nametii de zapada care blocau toate drumurile ce duceau la... citeste mai mult

Ar fi bine de luat in seama....

Bine ar fi ca, dupa asfaltarea drumului comunal 2A Bistret-Brandusa-Goicea( aprox. 5,920 Km), si... citeste mai mult

Deszapezirea DC 2A Bistret-Brandusa

Pentru cei care doresc sa ajunga cu masina la Brandusa, le recomand sa mearga pe varianta... citeste mai mult

DC 2A Bistret-Brandusa-Goicea-Barca

In perioada noiembrie-decembrie,2011 a fost pietruit drumul comunal Bistret-Brandusa si drumul... citeste mai mult

toate stirile
BistretIntra acum!

Poze din Bistret

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

DC 2A Goicea-Barca, Dolj

Știe cineva cand vor incepe lucrările de asfaltare la drumul comunal 2A Goicea-Barca, Dolj, care are o lungime de aproximativ 3Km și care se află in prelungirea DC 2A Bistret-Brandușa-Goicea ? Mentionez că Primăria Bistreț a terminat lucrările de asfaltare( aprox. 6Km) incă din toamna anului 2017 și speram ca in primăvara anului 2018 să continue aceste lucrări...Primăria Goicea și Barca nu mișca nimic, oare a cui este responsabilitatea? Nu mi se pare corect să se asfalteze drumuri de o insemnătate mai redusă, cum ar fi drumurile vicinale,iar acest drum comunal important ( candva județean și fără riscuri de inundații) să fie lăsat de izbeliște, populația din comuna Bistreț, satele Plosca și Brandușa să fie obligată să ocolească prin Carna și să facă in plus 15 Km in drumul spre Craiova. Oare, de cine depinde ?!?!?