Bistret.

Deszapezirea DC 2A Bistret-Brandusa

Pentru cei care doresc sa ajunga cu masina la Brandusa, le recomand sa mearga pe varianta ocolitoare, adica pe Bistret-Brandusa pt ca, drumul pe Plosca nu este deszapezit si risca sa ramana impotmolit in zapada.In zona cimitirului vechi de la Brandusa,pe sosea, este zapada de 2 m,adusa de vant de pe camp.

Alte stiri

adauga si tu
A venit primavara!

Nu-mi vine sa cred ca am scapat de nametii de zapada care blocau toate drumurile ce duceau la... citeste mai mult

Ar fi bine de luat in seama....

Bine ar fi ca, dupa asfaltarea drumului comunal 2A Bistret-Brandusa-Goicea( aprox. 5,920 Km), si... citeste mai mult

Deszapezirea DC 2A Bistret-Brandusa

Pentru cei care doresc sa ajunga cu masina la Brandusa, le recomand sa mearga pe varianta... citeste mai mult

DC 2A Bistret-Brandusa-Goicea-Barca

In perioada noiembrie-decembrie,2011 a fost pietruit drumul comunal Bistret-Brandusa si drumul... citeste mai mult

toate stirile
BistretIntra acum!

Poze din Bistret

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

deszăpezire?

Nici pană la ora actuală nu s-a deszăpezit drumul comunal Plosca-Brandusa si nici DC 2A Barca-Brandusa,cei care doresc să ajungă in satul Brandusa fiind nevoiti să meargă tot pe varianta ocolitoare Bistret-Brandusa. Asteptăm soarele, pt. a desfunda drumurile mai sus mentionate. O să apară alte probleme-inundatiile, sperăm că acestea ne vor ocoli, pe noi cei din Brandusa, ca si-n 2006.Doamne ajută!

 

A venit primavara!

Nu-mi vine sa cred ca am scapat de nametii de zapada care blocau toate drumurile ce duceau la Brandusa.
Soarele, incet, incet si-a facut loc printre nori, incalzind si topind zapada, lasand pamantul gol. Azi am fost in sat, dupa doua luni si jumatate de absenta, pe traseul Barca-Goicea-Brandusa. Multe gropi si un DC 2A lasat in paragina, ce seamana mai degraba cu o tarla decat cu un important drum de legatura ce uneste un drum judetean cu un drum national, pe cel mai scurt traseu. Pe vremea copilariei mele aceasta sosea, bine intretinuta de autoritatile locale, avea plantati,de o parte si de alta, de la Barca pana la Bistret, caisi roditori ce satisfaceau poftele tuturor drumetilor.De la cimitirul vechi al Brandusei si pana la Plosca, de o parte si de alta a drumului, prunii incarcati cu prune i-ti incantau privirea si faceau sa-ti saliveze glandele salivare, ba mai mult, te faceau sa te gandesti la rachiul si la magiunul pregatit pentru iarna ce urma sa vina. Azi, totul este pustiu, copacii de care va povestesc ramanand prezenti doar in imaginatia celor de varsta mea sau mai batrani,in mintea celor care au tranzitat acest traseu si care s-au oprit sa culeaga o traista cu caise sau chiar mai mult. Ce vremuri,... ce lume! Azi, totul s-a dus de izbeliste, traim doar din amintiri, pe nimeni nu mai intereseaza nimic. Unde esti copilarie, cu padurea ta cu tot?